duminică, 9 octombrie 2016

Cum alegi o pereche de adidasi de fotbal buni

Ca sa joci fotbal de calitate, ai nevoie de incaltaminte de calitate, care sa fie de cursa lunga. Ca sa iei o pereche de adidasi de fotbal buni, trebuie sa fii atent la modul in care ii alegi.

Tine cont de ceea ce iti place

Cand vrei sa cumperi o pereche de adidasi de fotbal, ai grija sa cumperi unii in care te simti confortabil, care sa se adapteze insa si stilulului tau de joc.
Este ideal sa iei adidasi tip gheata, cu crampoane, pentru ca iti apara mai bine piciorul. Ca sa tina mai mult, este bine sa ai mai multe perechi de incaltaminte sport, sa nu porti in fiecare zi, la antrenamente, aceeasi pereche.

Marimea, factor esential in alegerea adidasilor de fotbal

O astfel de pereche se alege si in functie de marime. Nu cumpara adidasi de fotbal nici prea mici, dar nici care sa stea larg pe picior, caci poti avea probleme in timpul jocului.
In functie de rolul pe care jucatorul il are in teren, trebuie sa existe si aici o adaptare. De exemplu, daca joci pe un post defensiv,  ai nevoie de incaltaminte sport de fotbal care sa dea dovada de o buna elasticitate. Este nevoie si de rezistenta, ca sa ofere protectie gleznei sportivilor.


Daca joci pe post de atacant, atunci o pereche de incaltaminte de fotbal usoara este ideala, precum adidasii, pentru ca iti permite sa te misti repede. Un atacant trebuie sa dea dovada de viteza, ca sa ajunga repede in apropiere de poarta adversa si sa marcheze cat mai multe goluri.

In functie de gust, un jucator, fie ca este amator sau profesionist, isi poate alege singur perechea de pantofi. Pot fi facuti fie din piele, fie din material sintetic. Ambele variante prezinta atat avantaje, cat si dzavantaje.


O pereche de adidasi de fotbal care nu este confectionata din material sintetic este mai scumpa. Insa alegerea tine de fiecare persoana in parte. Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. In Europa si in America Latina se afla cele mai multe echipe.

-sursa foto: wikipedia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu